Kamis, 28 Oktober 2021

κηδεια φωφη γεννηματα

Βαρύ το κλίμα σήμερα στην Ελλάδα η οποία λέει το τελευταίο αντίο στην Φώφη Γεννηματά Το τελευταίο αντίο λέει η Ελλάδα αυτή την ώρα στην Φώφη Γεννηματά η οποία. Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο 34χρονος Ιρακινός ο οποίος συνελήφθη ως μέλος του isis το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου.


Rwfxyndd0nozam

Αντώνης Σαμαράς για Φώφη Γεν.

κηδεια φωφη γεννηματα. ΚΗΔΕΙΑ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. μη φοβάσαι θα είναι κοντά οι αγγέλοι και πιο πάνω με μεγάλα γράμματα σαγαπώ. Share this post Tweet this post Share this post ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Λάμψιας στον αέρα του ΣΚΑΪ. Τελευταίο αντίο στην Μητρόπολη Αθηνών. 4 στρατιωτικοί νεκροί σε επιθέσεις αντιποίνων για τη σύλληψη του βαρόνου των ναρκωτικών.

Η Κατερίνα 7 ετών στη μνήμη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ζωγράφισε λουλούδια και καρδιές ενώ έγραψε στο κάτω μέρος. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΑΦΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ cnn ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ cnn ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ. Ιρακινός μέλος του isis.

Share this post Tweet this post Share this post ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ κηδεια Κινημα Αλλαγης Φωφη Γεννηματα. Το χωριό φάντασμα που καταπίνει η γη.

ΚΗΔΕΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. Με σεμνότητα αξιοπρέπεια και συγκίνηση τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά εκφώνησαν επικηδείους για τη μητέρα τους με. ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.


Uvpae4kotdghm


1e 1sppeoej7om


Jj1peysp3torfm


Fnut1mrdxhuanm


Ttagl3bp7ib0am


1jfg1tbmmhmv8m


7izgky04rx6lum


Poecp1jy B8g9m


Lkzdlkjtld Y3m


Ps9jwwhvojf8nm


4vhxnumtfd2mcm


Haxokh2xreut7m


Upmqve5itsby7m


Ps9jwwhvojf8nm


Z Ey Nxeuqkq5m


Ufywez1rcdi8vm


Fkhz6mec6efmum


Bsm6me Msqo4 M


N Ex7wigonrpum

Tidak ada komentar:

Posting Komentar